Hvordan slette / avslutte abonnementet / skjule en Google-kalender?

How Delete Unsubscribe Hide Google Calendar

Flere Google Kalender-brukere spør om hvordan de skal slettes. Brukere kan enkelt lage en kalender ved å bare klikke på kalenderknappen, men de er ikke sikre på hvordan de skal slettes. Noen kalendere er for en bestemt tid eller et bestemt arbeid, og når den er fullført, vil brukeren ønsker å slette kalenderen fra Google-kalenderen. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du sletter, skjuler og avslutter abonnementet på en kalender.

Google Kalender



Hva er Google Kalender?

Google Kalender er en planleggingskalender akkurat som en vanlig kalender, og den er utviklet av Google. Brukere kan opprette og redigere hendelser ved hjelp av denne kalenderen. Denne digitale kalenderen kan brukes til å dele hendelser og påminnelser med andre brukere som kolleger, venner og familie. Den har noen standardkalendere for fødselsdager, kontokalenderen og høytider i landet ditt som du ikke kan slette. Men hvis du opprettet en kalender i Google Kalender, er det flere metoder der du kan slette eller skjule kalendere.



Hvordan midlertidig slette Google Kalender fra listen?

Dette er en metode for midlertidig å fjerne en av kalenderne fra listen. Hvis du fjerner dette, vises ikke alle lagrede hendelser i hovedkalendervisningen. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene nedenfor:



  1. Åpne din Google Kalender siden i nettleseren din.
  2. Du kan holde markøren over navnet på kalenderen og klikke på menyikon . Deretter kan du velge Skjul fra listen alternativ.
    Merk : Dette vil skjule kalenderen fra listen, og du vil ikke kunne se den igjen med mindre du viser den fra innstillingene.

    Skjuler kalenderen fra listen

  3. For å få det tilbake på listen, må du klikke på ikonet for innstillinger og velg Innstillinger fra listen.

    Åpne Google Kalenderinnstillinger



  4. Klikk på øyeikon foran kalenderen din, og den vil igjen være tilgjengelig i listen.

    Skjuler kalenderen

Hvordan slette / avslutte abonnementet på Google Kalender permanent?

Du kan slette kalenderne du har opprettet i Google Kalender. Hvis du sletter kalenderen, slettes alle hendelsene for både deg og brukeren du delte med. Du kan også avslutte abonnementet på kalenderen eller andres kalender som du kan se. Hvis du avslutter abonnementet på en kalender, fjernes bare kalenderen og hendelsene for deg.

  1. Åpne din Google Kalender siden i nettleseren din.
  2. Klikk på Innstillinger-ikon øverst til høyre og velg Innstillinger for å åpne innstillingene for Google Kalender.

    Åpne Google Kalenderinnstillinger

  3. Klikk på kalender som du vil slette fra listen din og velge Fjern kalender .
  4. Siden vil rulle ned til bunnen, og du finner to alternativer for sletter og avslutter abonnementet . Klikk på Slett knapp.

    Slette kalenderen

    Merk : Når du sletter, slettes kalenderen fullstendig for både deg og andre som du deler med og avslutter abonnementet, vil bare fjerne kalenderen for deg og ikke andre.

Hvordan skjuler / skjuler du kalender i Google Kalender?

Noen ganger vil du bare skjule en kalender for en bestemt tid. Når du åpner Google Kalender, er alle kalenderne krysset av, og hver hendelse, tidsplan som er tilgjengelig i disse kalenderne, vises på kalendersiden. Du kan enkelt skjule kalenderen ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Åpne din Google Kalender siden i nettleseren din.
  2. På panelet til venstre finner du listen over kalendere. Bare klikk på den du vil skjule fra hovedkalenderen.
    Merk : Dette vil skjule kalenderen midlertidig.

    Skjuler kalenderen

  3. Du kan skjule den ved å klikke den tilbake igjen.
2 minutter lest