Slik deaktiverer du forhåndsvisning av Live Taskbar Thumbnail i Windows 10

How Disable Live Taskbar Thumbnail Previews Windows 10

Som først sett i Windows 7, lar forhåndsvisning av miniatyrbilder deg ta en titt på oppgavene på oppgavelinjen. Ved å holde musepekeren på en oppgave på oppgavelinjen, vises en forhåndsvisning av miniatyrbilder og viser hva som kjører på det valgte programmet. Svevetiden er forhåndsdefinert, og standardverdien er satt til et halvt sekund. Ved å sveve på miniatyrbildet som dukker opp, kan du snike deg inn i det som kjører på oppgavevinduet uten å faktisk gå til oppgaven. Dette har vært en praktisk funksjon som lar deg se oppgaver enkelt og fremdeles enkelt komme til din nåværende oppgave.

Dette er ikke å forveksle med Aero Peek som hjelper deg med å få en titt på skrivebordet ditt ved å sveve musen helt til høyre på oppgavelinjen. De to er noe beslektede, og i Windows 7 kan det å slå av Aero Peek også slå av forhåndsvisning av oppgavelinjens miniatyrbilder. I Windows 10 aktiveres imidlertid forhåndsvisning av direkte miniatyrbilde av 'Peek' -funksjonen.



Denne funksjonen ser imidlertid ut til å være til sjenanse for noen brukere som ganske raskt vil bytte til oppgaven. Når musen svever over en oppgave ved et uhell, kan peek-funksjonen også være irriterende. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan deaktivere forhåndsvisning av miniatyrbilder av direkte oppgavelinjen med metodene nedenfor.



Metode 1: Slå av kikkende visuelle effekter fra systemets avanserte innstillinger

Tittefunksjonen er en visuell effekt som kan slås av fra systeminnstillingene. Å gjøre dette:



  1. trykk Windows Key + X for å åpne hurtigmenyen
  2. Gå til system
  3. På høyre side velger du “ systeminformasjon ' fra bunnen. Velg deretter Avanserte systeminnstillinger
  4. I kategorien Avansert finner du Opptreden delen og klikk på ‘ Innstillinger '
  5. Fjern merket for “i visuelle effekter” -fanen Aktiver titt '
  6. Klikk på ‘ Søke om ' deretter ' OK '.

Metode 2: Øk svingtiden for brukergrensesnittet i registeret

Flyttetider er spesifikke for brukere med mindre de er angitt i gruppepolicyen. Ved å angi et ekstremt høyt brukergrensesnitt over tid i det nåværende brukerregisteret, vil peeking-funksjonen aldri ha nok tid til å vises.

  1. Åpne notisblokk
  2. Kopier og lim inn registeroppføringen nedenfor

Windows Registerredigering versjon 5.00



[HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer Advanced]

“ExtendedUIHoverTime” = dword: 000186a0

  1. Dword-verdien 000186a0 er en heksadesimal verdi som oversettes til 100 000 sekunder i desimalverdier, så musepekeren din venter i 100 000 sekunder før den viser oppgavelinjens direkte miniatyrbilde.
  2. I notisblokkvinduet ditt, gå til fil> 'lagre som'
  3. Lagre filen på skrivebordet som ExtendedTime.reg
  4. Gå til filen du opprettet på skrivebordet, og høyreklikk på den og kjør som administrator
  5. Du vil få en advarsel om å endre registeret, klikk ‘ja’ for å fortsette
  6. Hvis du blir spurt om du vil slå sammen registerfilen din, klikker du på Ja for å legge til registeroppføringen
  7. Start PCen på nytt

MERKNAD: Ta sikkerhetskopi av registerinnstillingene dine før du endrer det. se trinn ( her )

2 minutter lest