Hvordan skjule et vennepost på Facebooks Newsfeed

Skjuler innlegg på Facebook-nyhetsfeed

Facebook-brukere følger og liker så mange sider og folk fra Facebook-kontoen sin. Og alt de følger vises på Newsfeed. Noen ganger kan det at en bestemt person eller en side har delt ikke være noe du vil se på. For eksempel, hvis en avis deler noe som er veldig voldelig, og du ikke ønsker å se innlegg som disse, eller hvis dette bestemte innlegget fra nyhetssiden skal skjules for nyhetsfeeden din, kan du gjøre dette manuelt.

Det er to måter å skjule innlegg fra en person eller en side du har likt eller fulgt. Du kan enten få tilgang til deres delte innlegg fra nyhetsfeeden din eller gå til profilen deres. Uansett vil trinnene være de samme. Følgende er noen trinn som du kan ta for å skjule innlegget fra nyhetsfeeden din.



  1. Logg på Facebook-kontoen din og hold deg på siden med nyhetsfeed.

    Bruk ellipsene som er sett i høyre hjørne av et innlegg for å se flere alternativer for det innlegget, vennen eller siden



    Du finner alle innleggene som deles av folk og sider på Facebook-listen din. For et innlegg du ikke liker og vil skjule for nyhetsfeeden din. Klikk på ellipsene som vist på bildet ovenfor. Dette viser deg en rullegardinliste med alternativer å velge mellom.



    Velg blant disse alternativene for å skjule innlegg fra sider eller venner

    Du kan lagre lenken hvis du liker den og vil dele den, du kan skjule dette innlegget og be Facebook om å vise deg færre innlegg som disse, du kan sette innlegg fra denne siden i utsette, noe som betyr at innlegg fra denne siden vil fortsette å vise på nyhetsfeeden din når tiden for slumring er over. Og du kan fjerne siden eller personen slik at du ikke ser dem på nyhetsfeeden din i det hele tatt, men de vil fortsatt være på listen din som en venn eller som en side du har likt. Si for eksempel at du kommenterte innlegget som ble delt av denne siden. Ved å klikke på “Slå på varsler for dette innlegget” får du kontinuerlige varsler fra dette innlegget når andre kommenterer, liker eller deler innlegget. Det samme alternativet kan brukes til å slå av varsler for dette innlegget.

  2. Ved å klikke på ‘ Skjul innlegg ’ vil skjule dette gjeldende innlegget fra siden eller vennen på Facebook og vil vise deg færre innlegg som ligner på dette. Dette fungerer som et filter for nyhetsfeeden din der du kan be Facebook om å ikke vise innhold som ligner på et bestemt innlegg. Og neste gang vil Facebook følge denne innstillingen og vise deg færre innlegg som disse.

    Skjul innlegg, skjul dette spesifikke innlegget og innlegg som ligner på dette fra Newsfeed

    Når du klikker på dette, vil det delte innlegget eller det opplastede innlegget bli skjult. Du kan alltid angre det hvis du føler at du ikke trenger å skjule dette innlegget.



    Facebook lar deg angre handlingen du nettopp tok for å skjule et innlegg

    Bare klikk på Angre-fanen for å angre skjulingen.

  3. Slumre siden eller vennen. Dette er en innstilling for en midlertidig periode. Hvis du klikker på dette alternativet, vises ikke innlegg fra denne siden eller personen på 30 dager. Og etter 30 dager begynner innleggene fra denne siden å vises på nyhetsfeeden din.

    Utsett innleggene fra en side eller en venn i 30 dager

  4. Vi legger ofte til folk på listen som egentlig ikke er våre venner, men som fortsatt er på listen vår. Og noen ganger liker vi ikke å se innlegg fra dem, ettersom vi ikke er veldig interessert i hva slags innlegg de deler. For å ikke se innlegg fra slike personer eller sider, kan du følge dem. Dette er annerledes enn å uvenne noen. Når du uvenner noen, sletter du i utgangspunktet dem fra listen din, og de vil til slutt vite at du har slettet dem fra Facebook. Mens du derimot når du følger opp noen, blir de ikke informert om denne endringen, og du får ikke se noen innlegg fra dem på nyhetsfeeden din.

    Følg ikke siden for å ikke få noen innlegg i det hele tatt fra denne siden eller vennen

    Du kan også følge med på hvem som helst ved å gå til profilene deres. Du kan søke på navnet deres på den øverste søkefeltet på Facebook.

    Slå varsler på eller av for et innlegg

    Klikk på 'Følgende' -fanen som vist på bildet nedenfor. Det åpner en rullegardinliste for deg. Her finner du muligheten til å følge med på vennen din.

    Følg med på noen ved å gå til profilen deres

    Når du klikker på 'unfollow' vil en venn vise fanen for å følge som denne.

    Følg tilbake hvis du ombestemte deg

    Du kan alltid begynne å følge vennen eller siden tilbake igjen ved å klikke på Følg-fanen.