LØST: Slettede favoritter fortsetter å komme tilbake på Internet Explorer

Solved Deleted Favorites Keep Coming Back Internet Explorer

Mange Windows-brukere har rapportert om et problem med Internet Explorer der Favorittene - Internet Explorer-versjonen av bokmerkede nettsteder - som en bruker som er berørt av dette problemet, har slettet tidligere, og når de slettes igjen, fortsetter å vises igjen etter noen sekunder.

Dette problemet ser ikke ut til å være bundet av versjonen av Windows-operativsystemet du bruker, eller den versjonen av Internet Explorer du har som den har blitt sett på Windows 8, 8.1 og til og med 10, og har påvirket alle versjoner av Internet Explorer oppover av IE 10. Heldigvis er årsaken til dette problemet identifisert, og det er iCloud - nesten alle Windows-brukere som bruker Apple-enheter sammen med Windows-datamaskinene har iCloud-applikasjonen, og en funksjon i iCloud-applikasjonen som er designet for å synkronisere Favoritter fra Internet Explorer på Windows er det som forårsaker dette problemet.



Siden årsaken til dette problemet har blitt identifisert, har det blitt fullt mulig for brukere som er berørt av dette problemet å bli fri for dets grep. Følgende er de to metodene som kan brukes til å løse dette problemet:



Løsning 1: Avinstaller og installer deretter Internet Explorer på nytt

En av de mest effektive metodene som kan brukes til å løse dette problemet er å avinstallere og deretter installere Internet Explorer på nytt. Før du kan avinstallere og installere Internet Explorer på nytt, må du imidlertid avinstallere alle dine uønskede favoritter manuelt. For å gjøre det, må du:



Hold nede Windows-logo trykk, og mens du gjør det, trykker du på ER å starte Filutforsker .

Naviger til følgende katalog, erstatt X med stasjonsbokstaven som tilsvarer partisjonen eller datamaskinens harddisk / SSD som Windows er installert på:

X: Brukere [navnet på brukerkontoen din] Favoritter



Finn og slett alle de tidligere slettede favorittene som har dukket opp igjen.

Lukk Filutforsker .

Når du har slettet alle uønskede favoritter manuelt, kan du fortsette med avinstallasjonen av Internet Explorer. Så snart du har avinstallert IE, kan du installere den på nytt, og du skal ikke lenger lide av problemet.

Løsning 2: Deaktiver iClouds synkroniseringsfunksjon for favoritter

Hvis Løsning 1 fungerer ikke for deg, eller hvis du bare foretrekker å løse dette problemet uten å måtte avinstallere Internet Explorer, kan du løse dette problemet ved å deaktivere iClouds favorittsynkroniseringsfunksjon, som i utgangspunktet er roten til alt dette kaoset. For å gjøre det, må du:

Åpne Startmeny .

Søk etter ' iCloud ”.

Klikk på søkeresultatet med tittelen iCloud for å starte applikasjonen

Under Bokmerker - Alternativer , finn og fjern merket Internet Explorer . Dette vil deaktivere synkronisering av favoritter fra Internet Explorer.

icloud bokmerker

Klikk på Søke om .

Klikk på OK .

Start Internet Explorer og slett alle favorittene som tidligere dukket opp og ikke har noen faktisk verdi for deg. Denne gangen, når du gjør det, vil de ikke vises igjen etter noen sekunder, og vil i stedet forbli slettet for godt.

Omstart din datamaskin.

Når problemet er løst, er du fri til å aktivere iClouds synkroniseringsfunksjon for favoritter, som nå vil fungere som den skal og ikke vil forårsake mer skade enn godt. For å gjøre det, ganske enkelt lansering de iCloud app, sjekk Internet Explorer under Bokmerker - Alternativer , klikk på Søke om og klikk på OK .

Det sier seg selv at denne løsningen bare skal brukes av brukere som er berørt av dette problemet som faktisk har iCloud-applikasjonen installert på datamaskinene sine. Hvis du er berørt av dette problemet, men ikke har iCloud-appen på datamaskinen din, vil du ha det bedre å prøve å løse dette problemet ved hjelp av Løsning 1 .

Løsning 3: Deaktiver iClouds synkroniseringsfunksjon for favoritter

I noen tilfeller der iCloud ikke er årsaken til synkronisering, er det vanligvis de innebygde innstillingene for Windows 8/10 som er satt til å synkronisere favorittene dine mellom to datamaskiner, for eksempel to hjemme-datamaskiner, eller mellom et hjem og en kontormaskin. For å slå av denne synkroniseringen, Gå til på en datamaskin Innstillinger - Kontoer - Synkroniser innstillingene dine og SKRU AV Internet Explorer-innstillinger. Start deretter på nytt og slett de fornærmende favorittene. Gjør det samme på den andre datamaskinen.

3 minutter lest