Slik gjør du: Slett Google-søkeloggen

How Delete Google Search History

Vi bruker alle Google-søk eller ser på YouTube-videoer på daglig basis. Disse tingene har blitt en del av våre daglige rutiner. De fleste ganger er vi logget på med Google-kontoen vår mens vi utfører alle disse aktivitetene. Akkurat som alt vi gjør i nettleseren er registrert i nettleserloggen, blir også søkene du gjør eller videoene du ser lagret i Google-kontohistorikken din. Ja, det er også en Google-søkelogg som er knyttet til Google-kontoen din. Dette betyr at det du søkte eller så på mens du var logget på med Google-kontoen din, lagres med kontoen din. Men ikke bekymre deg, denne informasjonen er ikke offentlig og bare tilgjengelig for deg.

Google lagrer Google-historikken din for å sikre et bedre og relevant innhold. Denne informasjonen brukes av Google for å bestemme hva du liker og ikke liker, og derfor foreslå ting eller annonser relatert til interessene dine. Så hvis du ikke er komfortabel med dette eller bare vil slette Google-loggen din, er trinnene gitt nedenfor.



  1. Åpen nettleseren din
  2. Logg inn til kontoen din (hvis du ikke allerede er)
  3. Klikk på din profilbilde øverst til høyre
  4. Plukke ut Min konto

  1. Bla ned og velg Gå til min aktivitet under Min aktivitet i Personlig informasjon og personvern Seksjon

  1. Nå skal du kunne se din siste historie
  2. Plukke ut Slett aktivitet av fra venstre rute

  1. Velg dagen eller tidsperioden du vil slette fra rullegardinmenyen under Slett etter dato
  2. Plukke ut Alle søk eller annonser eller Videosøk fra rullegardinmenyen. Du kan velge hva du vil
  3. Plukke ut Slett

  1. Plukke ut Slett igjen for å bekrefte

Det er det. Google-søkeloggen din blir slettet fra kontoen din.

Merk: Husk at sletting av Google-søkeloggen din ikke sletter nettlesingsloggen. Hvis du vil slette historikken din helt, må du også slette nettlesingsloggen.

Følg trinnene nedenfor for å slette nettleserloggen

  1. Åpen nettleseren din
  2. trykk CTRL , SKIFTE og SLETT nøkkel samtidig ( CTRL + SKIFT + SLETT )
  3. Velg hvor lang tid du vil slette, f.eks. I dag eller i går eller 30 dager fra rullegardinmenyen
  4. Velg alternativene du vil slette, f.eks. nettleserlogg, nedlastingslogg
  5. Klikk Fjern nettleserdata (Google Chrome) eller Fjern nå (Firefox)

Det er alt du trenger å gjøre. Nå skal historikken din være borte fra både Google-kontoen og nettleseren din.

2 minutter lest